Thursday, January 28, 2021
Tags Dr Arben Vitia

Tag: Dr Arben Vitia

IKSHPK: 5 mijë teste për COVID-19

Në IKSHPK u pranuan 5 mijë teste për COVID-19 nga UNDP-ja dhe Luksemburgu Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë së bashku...
- Advertisment -

Most Read