Saturday, January 23, 2021
Tags Donald Trump Jr.

Tag: Donald Trump Jr.

New York: Shqiptari kundër Grekut, cili do fitoj?!

Gara për asambleist në shtetin e New Yorku do të jetë edhe më e ashpër mes Shqiptarit Marko Kepi dhe Grekut Michael Tannousis. Djali i...
- Advertisment -

Most Read