Friday, March 5, 2021
Tags Dimensionet

Tag: dimensionet

Dimensionet dhe Metricat

Dimensionet dhe Metricat Të gjitha raportet në Google Analytics përbëhen kryesisht nga dimensionet dhe metricat. Të dy kategoritë mund të gjenden gjithashtu në raportet dhe...
- Advertisment -

Most Read