Saturday, January 23, 2021
Tags Dardan Gjinolli

Tag: Dardan Gjinolli

Zambaku i Prizrenit Online përmes RTK

Festivali tradicional i muzikës Zambaku i Prizrenit, edicioni i 31 do të mbahet pa praninë e publikut dhe online do të transmetohet nga RTK...
- Advertisment -

Most Read