Thursday, January 28, 2021
Tags Dalibor Jevtiq

Tag: Dalibor Jevtiq

Qeveria Hoti, emrat

03 Qershor 2020 Në seancen e sotme të kuvendit të Kosovës Avdullah Hoti u votua për Kryeministër me 61 vota për, 24 kundër dhe 1...
- Advertisment -

Most Read

HTML-Faqja IME

8 Redaktuesit HTML