Friday, March 5, 2021
Tags Css

Tag: css

Javascript ne Akcion

Vendosni JavaScript ne Akcion në HTML Në mënyrë që të integroni JavaScript në HTML, thjesht duhet të përdorni komandat e dhëna për këtë në HTML,...

Javascript

Pse keni nevojë për Skripte* për faqet e internetit? Përmbajtje më dinamike: përmbajtja e faqes në internet duhet të ndryshojë, p.sh. Në rastin e...

CSS3 ne Akcion

Sintaksa: <!DOCTYPE html><html><head><style> h1 {font-style:Arial;}p {color: red;text-align: center;}</style></head><body><h1>Miresevini</h1><p>Përshendetje Botë!</p><p>Këto paragrafë janë stiluar me CSS.</p> </body></html> CSS akseson elementet gjuhësore të HTML dhe u jep atyre karakteristika të veçanta,...

CSS3

Sheets Style Cascading (për fletët e dizajnit të shkallëzuar; CSS për shkurt) është një gjuhë stilesh për dokumentet elektronike dhe, së bashku me HTML...

HTML-Faqja IME

Faqja ime e parë HTML Çfarë është html? HTML (anglisht: Hypertext Markup Language) është një gjuhë me të cilën mund të shkruani faqen tuaj. Si çdo gjuhë, HTML...

Faqet e internetit

Shkruan Shkelzen MYFTARI nga www.mifmedia.com Si t'i Krijoni faqet e Internetit - (për fillestarë). Bazat Elementare për tu shfaqur në internet. Terma të rëndësishëm në internet! Siç dihet,...
- Advertisment -

Most Read