Friday, March 5, 2021
Tags Code

Tag: code

CSS3 ne Akcion

Sintaksa: <!DOCTYPE html><html><head><style> h1 {font-style:Arial;}p {color: red;text-align: center;}</style></head><body><h1>Miresevini</h1><p>Përshendetje Botë!</p><p>Këto paragrafë janë stiluar me CSS.</p> </body></html> CSS akseson elementet gjuhësore të HTML dhe u jep atyre karakteristika të veçanta,...

Deklarata e doktipit dhe titulli

Deklarata e doktipit dhe titulli Këtu do të bëjmë një insert me shumë zhargon teknik. Nuk është e nevojshme tani që ju me të vërtetë...

HTML-Faqja IME

Faqja ime e parë HTML Çfarë është html? HTML (anglisht: Hypertext Markup Language) është një gjuhë me të cilën mund të shkruani faqen tuaj. Si çdo gjuhë, HTML...
- Advertisment -

Most Read