Saturday, January 16, 2021
Tags Blerim Kuqi

Tag: Blerim Kuqi

€2mil. merr Parku i Inovacionit në Prizren nga MEA

Sot në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit është nënshkruar Marrëveshja e Mirëkuptimit me Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren (ITP). Kjo marrëveshje u nënshkruar...

Qeveria Hoti, emrat

03 Qershor 2020 Në seancen e sotme të kuvendit të Kosovës Avdullah Hoti u votua për Kryeministër me 61 vota për, 24 kundër dhe 1...
- Advertisment -

Most Read