Saturday, January 23, 2021
Tags Berat Rukiqi

Tag: Berat Rukiqi

OEK propozon planin e rimëkëmbjes

Propozimet e Odës Ekonomike të Kosovës për Pakon e Rimëkëmbjes Ekonomike nga Berat Rukiqi I nderuar Ministër, Fillimisht, dëshiroj të ju falenderoj për bashkëpunimin dhe këmbimin...
- Advertisment -

Most Read