Saturday, January 23, 2021
Tags Bajram Gecaj

Tag: Bajram Gecaj

zvMinistri Gecaj në Gjakovë & Junik

Prishtinë, 13 maj Zëvendësministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, z. Bajram Gecaj, ka vizituar komunën e Gjakovës dhe atë të Junikut. Gjatë...
- Advertisment -

Most Read