Friday, March 5, 2021
Tags Avni Abazi

Tag: Avni Abazi

Ide sa të Duash po Pula S’ka

Moto e një producenti të mirë ekzekutiv do të ishte "I have the money, you have the brain" so, eja të punojmë . ....

URIME KOSOVË, mashtrimet e PLAN bashkuan forcat e dijës!

shkruan Avni Abazi, New York Një bashkim forcash i pritur dhe i paralajmrum që nga mocioni i LDK-s për rrezimin të Qeverisë Kurti. Shumë e...
- Advertisment -

Most Read