Friday, March 5, 2021
Tags Aleksandar Vucic

Tag: Aleksandar Vucic

Biden Vuçiqit Pranoje Kosovën

I nderuar Z. President: Në emër të popullit Amerikan, ju shpreh urimet e mia të përzemërta juve dhe bashkëqytetarëve tuaj ndërsa festoni ditën kombëtare të...
- Advertisment -

Most Read