Friday, October 30, 2020
Home KRYESORE Miroslav Lajcak: Shihemi në Bruksel

Miroslav Lajcak: Shihemi në Bruksel

19 Qershor 2020

Miroslav Lajcak rrumbullakoi vizitën 3 ditore në Kosovë me ç’rast u taku me liderët kryesor nga Pozita dhe Opozita Kosovare. Sipas tij, ky ishte një udhëtim i suksesshëm për të vazhduar me adresën e radhës Beogradin nga ku do ti shpalos datat e takimeve në Bruksel.

Ai shtoi duke theksuar se njeriu Mund të bisedoj shumë gjëra përmes Telefonit por nuk mund të zëvendësojë takimet sy më sy.

Me liderët në Kosovë bashkëbisedoi për datat, hapat e ardhshëm, modalitetet për një rifillim të shpejtë të Dialogut të lehtësuar nga Brukseli.

Duke shtuar se Mezi pret që të takohet me ta përsëri së shpejti në Bruksel!

Call: +38349676773

Most Popular

5 Libra Falas nga JusufBuxhovi.com

Jusuf Buxhovi, Shkrimtari ynë i famshëm dhe njëri ndër historianët më kredibil i të gjitha kohërave botoi në web faqen e tij...

Avni Mula 04.01.1928 – 29.10.2020

Shuhet në moshën 92 vjeçare Gjigandi i muzikë shqipe AVNI MULA. I lindur më 4 janar të vitit 1928...

Qeveria miratoi Projektligjin për ndarjet buxhetore për v. 2021

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, ka mbajtur sot mbledhjen e  të rregullt, të 38-tën me radhë,...

Dialog n’mes të një Trump-isti dhe Biden-isti shqiptar

Avni AbaziNew York FB Ndaleshim para ekranit duke degjuar politikanët dhe mundoheshim me...

Recent Comments