Friday, January 22, 2021
Home KRYESORE Senatori Mitt Romney në Protesta para Shtëpisë së Bardhë

Senatori Mitt Romney në Protesta para Shtëpisë së Bardhë

08 Qershor 2020

Senatori Mitt Romney marshoi pran Shtëpisë së Bardhë në Washington ShBA duke u bërë pjesë e fushatës Black Lives Matter dhe në mbrojtje të të drejtave të njeriut.

në Video më poshtë ai tha: “Ne kemi nevojë për një zë kundër racizmit, kemi nevojë për shumë zëra kundër racizmit dhe kundër brutalitetit. Dhe ne duhet të ngrihemi dhe të themi se jeta e Zezakëve ka rëndësi”

Most Popular

Recent Comments