Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Rreth 20 Zyrtar Republikan do të votojnë për Joe Biden

Rreth 20 Zyrtar Republikan do të votojnë për Joe Biden

23 Qershor 2020

Siç raporton Reuters, janë bërë bashkë rreth 20 ish-zyrtar Republican me poste te larta në administratat e Presidentëve Amerikan Ronald Reagan e George W Bush dhe do të dalin e lobojnë për Kandidatin demokrat Joe Biden. Deri në javët e ardhshme kur edhe pritet të bëjnë fushatë kundër presidentit të Partisë së Tyre, pritë t’iu bashkangjiten edhe dhjetëra ish-zyrtar tjerë Republikan.

Zëdhënësi i fushatës së Biden TJ Ducklo tha se po punohet në ndërtimin e një grupimi të gjërë të Republikanëve të pakënaqur më Presidentin Trump.

Sipas tij, një numër i madh i republikanëve janë të tmerruar me punën e Presidentit Trump në politikën e jashtme në katër vitet e fundit.

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments