Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Rifilloni Dialogun Menjëhere

Rifilloni Dialogun Menjëhere

Heiko Maas dhe Le Drian Ministra Gjerman dhe Francez në një shkrim të përbashkët me titull në form urdhërore Rifilloni Dialogun Menjëhere i drejtohen parisë së Prishtinës dhe Beogradit.

Më tutje theksojnë se Tani duhet të punojmë drejt nji marrëveshje serioze mes Serbise 🇷🇸 dhe Kosovës 🇽🇰 të drejtuar nga Evropa.

Në samitin e EU në Zagreb me 6 Maj 2020 u premtuan €3.3Miliard për Ballkanin Perendimor.

Qështjet e pazgjidhura mes Sërbisë 🇷🇸 dhe Kosovës 🇽🇰 janë faktor destabilizimi për tërë rajonin tutje theksojnë ata në këtë shkrim dhe duhet punuar që së bashku tu gjejmë zgjidhje këtyre qështjeve.

Ritheksojnë përkrahjen ndaj Miroslav Lajcak dhe ekipit te tij në ndërmjetsimin e bisedimeve, gjithashtu përshëndesin Kryeministrin Kurti për heqjen e tarifës 100% dhe menagjimin e krizës me Korona Virusin por edhe thërrasin që të mos bëhen manovra poltike sepse ato do ta thellonin krizën dhe pakënaqësin popullore.

Lexoni shkrimin në tërsi Këtu: https://www.auswaertiges-amt.de/en/newsroom/news/maas-le-drian/2343952

Ndërsa më poshtë janë Vegzat ku cicërojnë Ministrat në fjalë.

@HeikoMaas @JY_LeDrian

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments