Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Punoni si Qeveria Kurti thot Ambasadori Gjerman Christian Heldt

Punoni si Qeveria Kurti thot Ambasadori Gjerman Christian Heldt

04 Qershor 2020

Anipse nuk ia përmend emrin ishKryeministrit Albin Kurti, Ambasadori Gjerman në Kosovë z.Christian Held në cicerimën e tij, për ata që lexojnë mes rreshtash, Ambasadori Gjerman pra i gëzohej Qeverisjës së Mirë të Albin Kurtit dhe porositë Qeverinë Hoti të punoj me Standarde Kurti.

Mbase Ambasadori Heldt do të mund t’ia huazonte Syzat edhe Ambasadorve tjerë në Kosovë?!

Përkthimi poshtë cicërimës:

Kosova ka një qeveri të re të votuar nga shumica e nevojshme e 61 parlamentarëve të zgjedhur. Qeveria e mëparshme (v.j.KURTI) me pjesëmarrjen e LDK-së ka vendosur Standarde Qeverisëse, transparencë dhe luftë kundër korrupsionit dhe nepotizmit.

Këto tani janë standardet me të cilat presim të fillojnë Punën Qeveria Hoti.

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments