Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Prishtina: Mbyllet rruga Xheladin Hana

Prishtina: Mbyllet rruga Xheladin Hana

Njoftim nga Komuna e Prishtines.

Për shkak të punimeve, nesër, e martë, 19 Maj, rruga “Xheladin Hana” në lagjen Bregu i Diellit,  do të mbyllet për qarkullim të trafikut prej orës 06:00 – 15:00.

Ju falemnderit paraprakisht për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin!

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments