Tuesday, December 1, 2020
Home KRYESORE Presidentja Osmani takoi ministrin Anton Quni

Presidentja Osmani takoi ministrin Anton Quni

U.d. e Presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani ka pritur në takim ministrin e Mbrojtjes, Anton Qunin.

Në takim u diskutua gjendja aktuale në sferën e sigurisë dhe menaxhimit të pandemisë Covid-19.

U.d. Presidentja Osmani ofroi mbështetjen e saj në avancimin e rolit të FSK-së në përputhje me legjislacionin në fuqi si dhe thellimin e bashkëpunimit me partnerin strategjik- NATO-n.

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments