Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Presidenti Thaçi: Respektoni Kushtetuesen që ta formojmë Qeverinë Hoti

Presidenti Thaçi: Respektoni Kushtetuesen që ta formojmë Qeverinë Hoti

1 Qershor 2020

Sot në konferencën e radhës Presidenti i Kosovës tani nga pozita e “fituesit” të rastit gjyqësor ndaj Vetëvendosjes kërkon të respektohet verdikti i Gjykatës Kushtetuese dhe paralajmëron themelimin e Qeverisë së Re të Kosovës.

Ndiqeni konferencen ne vazhdim.

DIREKT: Konferencë e presidentit Thaçi

DIREKT: Konferencë e presidentit Thaçi

Posted by Koha.net on Monday, June 1, 2020

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments