Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Presidenti Thaçi do t'i udhëheq Negociatat Kosovë-Serbi

Presidenti Thaçi do t’i udhëheq Negociatat Kosovë-Serbi

11 Qershor 2020

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi i ka ndezur të gjithë motorrat duke bërë paraqitje publike nga të gjitha llojet për të vazhduar agjendën e tij rreth Kontrollit të Hekurt të Qeverisë Hoti dhe pregaditjës së Publikut se Ai do t’i vazhdoj negocatat me Serbine pavarësisht paknaqësisë popullore dhe kundërshtisë që bie me kushtetutën e Republikës Parlamentare sipas së cilës Kryeministri i vendit do të duhej ti udhëheqte negociatat.

Ai në fjalimin e tij para mediave pas homazheve pran bustit të heroit tonë kombëtar Zahir Pajaziti, e konfirmoi se negociatat do ti udhëheq Presidenti e jo Kryeministri i Republikës Parlamentare.

Në vazhdim ndiqeni paraqitjen e tij:

https://www.facebook.com/watch/?v=250067039590698
Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments