Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Presidenti Francez Macron bllokues i Liberalizimit për Kosovën

Presidenti Francez Macron bllokues i Liberalizimit për Kosovën

30 Qershor 2020

Viola von Cramon raportuesja e BEs për Kosovën në një shkëmbim cicërimash me z.Grenell dhe z.Pacolli rreth Liberalizimit të vizave për Kosovën i përgjigjet atij se Kosova tani e dy vite i ka plotësuar Kushtet për Liberalizim.

Siç raporton Schengen Visa News sipas von Cramon pengesë apo bllokues i këtij provesi është bërë presidenti Francez Macron .

Sipas saj, duhet të pyetet Emmanuel Macron pse po i bllokon Kosovarët ta marrin Liberalizimin.

Blames Macron for Delayed Kosovo Visa Liberalization

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments