Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Peter Beyer: EU i vetmi partner serioz për marrëveshje Kosovë 🇽🇰...

Peter Beyer: EU i vetmi partner serioz për marrëveshje Kosovë 🇽🇰 Serbi 🇷🇸

18 Qershor 2020

Në fjalimin e tij në Bundestagun Gjerman deputeti i CDUs Peter Beyer theksoi se Mund të ketë vetëm një proces dhe ai duhet të udhëhiqet nga BE për marrëveshje juridikisht detyruese dhe gjithëpërfshirëse ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Vetëm BE-ja është partner serioz politik dhe ekonomik i Ballkanit Perëndimor.

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments