Wednesday, January 27, 2021
Home Lifestyle EU Partia SocialDemokrate Zvicrrane përkrahë publikisht Vetëvendosjen

Partia SocialDemokrate Zvicrrane përkrahë publikisht Vetëvendosjen

Sot sipas Kreshnik Ahmeti nga LVV, Partia Socialiste nga Zvicrra përkrahë publikisht Vetëvendosjen në zgjedhjet e Shkurtit në Kosovë.

PS e Zvicrrës i konsideron këto zgjedhje si vendimtare për Kosovën dhe i fton Kosovarët Zvicrran të regjistrohen dhe votojnë në zgjedhjet e 14 Shkurtit 2021.

Në mes tjerash në letër thuhet:

Në lidhje me zgjedhjet në 14 Shkurtit, PS e Zvicrës i bën thirrje Qeverisë Federale që të shfrytëzojë marrëdhëniet e mira të Zvicrës me Kosovën dhe përmes Ambasadës bashkë me BE të angazhohet për zgjedhje të drejta dhe korrekte. Vullneti i votuesve duhet të respektohet. Nuk duhet të ndodhë që fletët e votimit, për shkak të gabimeve paraprake formale, të shpallen të pavlefshme.

Most Popular

Recent Comments