Friday, October 30, 2020

LATEST ARTICLES

Kënga “Çetnike” në Radio Lidhjet e Policisë në Chicago të Amerikës

31 Maj 2020 Kënga "Çetnike" e cila thërret për Gjenocid ndaj Boshnjakëve gjatë kohës së luftërave në ish-Jugoslavi u...

Deklaratë e përbashkët e Lobit Euro-Atlantik dhe Unitetit Global Alban

 31 maj 2020  Ne, dy nga organizatat kryesore të mërgatës shqiptare, që kemi shtrirje në shtetet evropiane dhe më...

Kryeministri Kurti, homazhe në Poklekun e Ri të Drenasit, në nderim të masakrës së 31 majit 1998

Drenas, 31 maj 2020 Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, z.Albin Kurti, bashkë me zëvendës ministrin e Mbrojtjes,...

Qeveria Kurti: Ashpërson Masat e Reciprocitetit ndaj Serbisë reagon Ivica Dacic

Prishtinë, 31 maj 2020        I menjëhershëm ishte reagimi i Ministrit të Punëve të Jashtme të Serbisë ndaj Masave të...

DUAM ZGJEDHJE

100 ditëshi i Qeverisë Kurti, proceset zhvillimore e shtetndërtuese dhe ç’ kapja e shtetit e shtyri regjimin e vjetër të përdorë çdo...

Shokohet KEK-u, 1000 Vende të Lira Pune

29 Maj, 2020 Bordi i përkohshëm i KEK sh.a. i shokuar me keqmenaxhimin e kësaj korporate, mbi 1000...

Testit i Arritshmërisë me 23 qershor 2020

Prishtinë, 29 maj 2020 NJOFTIM Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit njofton nxënësit e...

Këndi i Kim Mehmetit

Kim Mehmeti: Shqipëria i ngjanë një organizate joqeveritare të cilën e mirëmbajnë donatorët Perëndimorë e që e drejtojnë hajdutët vendorë!

PANDEMIA DHE ELEMENTET E SAJ

Shkruan Anila Shala P- padukshmëri Jeta ka ironi të shumta, të cilat kur ndodhin na tronditin...

Votën ma vodhët Kokat do bien

29 Maj 2020 Rexhep MYFTARI Publicist Presidenti Thaçi...

Most Popular

5 Libra Falas nga JusufBuxhovi.com

Jusuf Buxhovi, Shkrimtari ynë i famshëm dhe njëri ndër historianët më kredibil i të gjitha kohërave botoi në web faqen e tij...

Avni Mula 04.01.1928 – 29.10.2020

Shuhet në moshën 92 vjeçare Gjigandi i muzikë shqipe AVNI MULA. I lindur më 4 janar të vitit 1928...

Qeveria miratoi Projektligjin për ndarjet buxhetore për v. 2021

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, ka mbajtur sot mbledhjen e  të rregullt, të 38-tën me radhë,...

Dialog n’mes të një Trump-isti dhe Biden-isti shqiptar

Avni AbaziNew York FB Ndaleshim para ekranit duke degjuar politikanët dhe mundoheshim me...