Friday, October 30, 2020
Home KRYESORE New York: Senatori Amerikan Marty Golden mbështetë Shqiptarin Marko Kepi!

New York: Senatori Amerikan Marty Golden mbështetë Shqiptarin Marko Kepi!

Senatori i Brooklyn Marty Golden deklaron mbështetjen e tij për shqiptarin Marko Kepi!

Marko punoj për Senatorin Marty Golden për 5 vite ku arriti të siguroj më shumë se $20,000 për paradën Shqiptare, shpallën 4 Shtatorin dita e Nënë Terezes në Shtetin e Nju Jorkut ku i pranishëm ishti Princi Leka i Shqiptarëve.

Princi Leka Zogu, Princesha Elia Zaharia Zogu, Marty Golden dhe Marko Kepi

Marko bashkë me Senatorin vendosën Statujen e Nënë Terezës në Bensenhurst Brooklyn dhe mbas shumë sakrificave arritën të sigurojnë certifikimin e grupit policor “Illyria Society” si grup i autorizuar i policisë së New Yorkut. Gjithashtu kremtoj edhe 10 vjetorin e pavarësisë së Kosovës në Senatin e Nju Jorkut.

Zgjedhjet për Marko Kepin janë me 23 Qershor 2020 ku shpresojmë që për herë të parë në USA shqiptaret të votojnë si një komunitet!

https://www.facebook.com/watch/?v=572691353667949
Call: +38349676773

Most Popular

5 Libra Falas nga JusufBuxhovi.com

Jusuf Buxhovi, Shkrimtari ynë i famshëm dhe njëri ndër historianët më kredibil i të gjitha kohërave botoi në web faqen e tij...

Avni Mula 04.01.1928 – 29.10.2020

Shuhet në moshën 92 vjeçare Gjigandi i muzikë shqipe AVNI MULA. I lindur më 4 janar të vitit 1928...

Qeveria miratoi Projektligjin për ndarjet buxhetore për v. 2021

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, ka mbajtur sot mbledhjen e  të rregullt, të 38-tën me radhë,...

Dialog n’mes të një Trump-isti dhe Biden-isti shqiptar

Avni AbaziNew York FB Ndaleshim para ekranit duke degjuar politikanët dhe mundoheshim me...

Recent Comments