Saturday, January 16, 2021
Home KRYESORE New York: Qëllohet për Vdekje Shqiptari në Manhattan

New York: Qëllohet për Vdekje Shqiptari në Manhattan

02 Maj 2020

Në SoHo të Manhattan në New York në orët e hershme të mengjesit rreth orës 12:30 pas mesnatës siç raporton New York Post qëllohet prapa shpinës me arm zjarri Shqiptari Ganjel Pepaj.

Polici Derek Chauvin duke e shtypur George Floyd

Ngjarja kishte ndodhur pas trazirave në qytet si rezultat i revoltës qytetare ndaj vrasjës së George Floyd. Trazirat në tërë Amerikën po i shfrytëzojnë edhe bandat plaçkitëse të cilat pas zjarrëvënjeve dhe thyerjeve të dyqaneve po vjedhin gjithçka dhe gjithandej Amerikës.

Rasti i Pepaj sipas New York Post kishte ndodhur pas përleshjes së dy bandave plaçkitëse për territor. Pepaj ishte qëlluar pas shpine dhe ndodhet ne Spital me gjasa që të shpëtoj.

Most Popular

Recent Comments