Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Lobi Shqiptar kërkon Hapjen e Aeroportit

Lobi Shqiptar kërkon Hapjen e Aeroportit

Lobi Euro-Atlantik Shqiptar i gëzohet vendimit të Qeverisë në detyrë të Republikës së Kosovës për hapjen e kufijve tokësor, në kuadër të lehtësimi të masave, në luftimin e sëmundjes pandemike COVID-19.

Me këtë rast, Lobi i bënë thirrje Qeverisë së Kosovës, që pas shqyrtimit të nevojshëm të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, të hapet edhe Aeroporti Ndërkombëtar Adem Jashari, në mënyrë që Mërgata jonë të mund të vij në atdhe sa më parë.
Lobi i bënë thirrje, të gjithë shqiptarëve që sa më parë që kanë mundësi të shkojnë në mëmëdhe, ti vizitojnë familjet e tyre dhe të kontribuojnë në rimëkëmbjen ekonomike të Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë Veriore dhe Malit të zi.
Raportet ndërkombëtare po parashohin që shtetet tona mund të ballafaqohen më një krizë të madhe ekonomike. Raporti që Banka Botërore e publikoi para pak ditësh, theksonte se mbi 400.000 persona mund të bien në varfëri. Andaj, duke e pasur parasysh këtë rrethanë dhe duke e kujtuar faktin se Mërgata Shqiptare është gjeneratori i zhvillimit ekonomik të atdheut, ju bëjmë thirrje nga thellësia e zemrës që ti përgjigjeni masivisht përkrahjes financiare për familjet dhe shtetet tona.

Me respekt,
Shukri YmeriKryetar i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments