Friday, October 30, 2020
Home KRYESORE Liqeni a nxirret nga Moqali

Liqeni a nxirret nga Moqali

16 Qershor 2020

Liqeni Akumulues i Mitrovicës i cili cilësohet si Krenaria e Mitrovicës duket në gjendje të mjerueshme pas dimrit të gjatë, reshjeve pranverore dhe ballafaqimit disamujor me Covid19.

Aktivitetet ambientaliste mungojnë, organizatat jo-qeveritate as nuk kanë fonde as nuk janë të motivuara ti pervjelin mëngët e ta nxjerrin Liqenin nga Moqali.

Ndërsa siç mësuam nga Faruk Mujka zvKryetari i Komunës, Maqina e cila do ta pastroj Liqenin do të vie mbrenda një muaji.

Mbetet të Shpresojmë që deri me 15 Korrik 2020 Liqeni të duket ndryshe mirëpo duhet të kihet parasysh që tani kur Mergimtaret mezi po presim të na vijnë, oferta Turistike e Mitrovicës edhe ashtu e mangët po rrezikohet seriozisht nga papastërtia e Liqenit.

Call: +38349676773

Most Popular

5 Libra Falas nga JusufBuxhovi.com

Jusuf Buxhovi, Shkrimtari ynë i famshëm dhe njëri ndër historianët më kredibil i të gjitha kohërave botoi në web faqen e tij...

Avni Mula 04.01.1928 – 29.10.2020

Shuhet në moshën 92 vjeçare Gjigandi i muzikë shqipe AVNI MULA. I lindur më 4 janar të vitit 1928...

Qeveria miratoi Projektligjin për ndarjet buxhetore për v. 2021

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, ka mbajtur sot mbledhjen e  të rregullt, të 38-tën me radhë,...

Dialog n’mes të një Trump-isti dhe Biden-isti shqiptar

Avni AbaziNew York FB Ndaleshim para ekranit duke degjuar politikanët dhe mundoheshim me...

Recent Comments