Friday, October 30, 2020
Home KRYESORE Kryeministri Albin Kurti: Nuk e pranon të Shkarkuarin e të Dorzuarin para...

Kryeministri Albin Kurti: Nuk e pranon të Shkarkuarin e të Dorzuarin para Presidentit të Kosovës

03 Qershor 2020

Në adresimin e tij të fundit nga zyra e Kryeministrisë, Albin Kurti Kryeministër në Detyrë në mes tjerash theksoi se NUK do t’ia bëj pranin-dorëzimin e detyrës atij të cilin e kishte shkarkuar dhe i cili edhe u dorzua tek Presidenti i Kosovës.

E quan Qeveri Koti për ta rimuar me mbiemrin e Kryeministrit të ri Hoti duke vazhuar se Levizja VETEVENDOSJE paraqet alternativën për mirëqeverisje.

Pas 4 muaj qeverisje, 39 mbledhje të Qeverisë dhe 213 Vendime për të mirën e Kosovës, ai falenderon bashkëpunëtoret dhe premton kthimin e shpejt dhe vazhdimin e betejës Qeverisëse.

Ndiqeni videon:

Katër muaj qeverisje e mirë

Katër muaj qeverisje e mirë

Posted by Albin Kurti on Wednesday, June 3, 2020
Call: +38349676773

Most Popular

5 Libra Falas nga JusufBuxhovi.com

Jusuf Buxhovi, Shkrimtari ynë i famshëm dhe njëri ndër historianët më kredibil i të gjitha kohërave botoi në web faqen e tij...

Avni Mula 04.01.1928 – 29.10.2020

Shuhet në moshën 92 vjeçare Gjigandi i muzikë shqipe AVNI MULA. I lindur më 4 janar të vitit 1928...

Qeveria miratoi Projektligjin për ndarjet buxhetore për v. 2021

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, ka mbajtur sot mbledhjen e  të rregullt, të 38-tën me radhë,...

Dialog n’mes të një Trump-isti dhe Biden-isti shqiptar

Avni AbaziNew York FB Ndaleshim para ekranit duke degjuar politikanët dhe mundoheshim me...

Recent Comments