Wednesday, December 2, 2020
Home KRYESORE Këndi i Kim Mehmetit

Këndi i Kim Mehmetit

Kim Mehmeti: Shqipëria i ngjanë një organizate joqeveritare të cilën e mirëmbajnë donatorët Perëndimorë e që e drejtojnë hajdutët vendorë!

  • Fatkeqësia e Kosovës nuk është vetëm pse Gjykata e saj Kushtetuese e lexon Kushtetutën me sytë e ‘Gjarprit’, por pse fatin e saj e përcaktojnë vasalët serb!

-Në ‘Shqipëritë’ tona më i çmuar është shqiptari që i ruan dhe i shëtit zagarët e ndonjë diplomati të huaj se sa ai që është ndonjë vlerë për popullin tonë!

  • Ne duhet të jemi pro Perëndimorë, por burrështetasit tanë duhet të jen vetëm pro shqiptarë dhe asgjë më shumë!

https://www.facebook.com/watchparty/389802531937986/

Most Popular

Black Friday vs White Cuma

Rexhep MYFTARIPublicist Fillimi i një trendi të Ri apo çka fshihet prapa...

Rrenacak, i marrë apo te dyjat bashkë!

Bill Barr Prokurori i Përgjithshëm sulmohet brutalishtë në emisionin e Lou Dobbs. Dobbs ne FoxTV e quan Prokurorin gënjeshtar, budalla apo te...

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Recent Comments