Tuesday, December 1, 2020
Home KRYESORE Kaos në Philadelphia pas vrasjes së Walter Wallace Jr.

Kaos në Philadelphia pas vrasjes së Walter Wallace Jr.

Kaosi po vazhdon në Philadelphia pas vrasjes së zazakut Walter Wallace Jr. Ai u vra të Hënën mbasdite nga dy zyrtar policor të cilët shtinë 14 here në të duke u arsyetuar se Walter Wallace Jr. po mbante armë në dorë dhe po shkonte në drejetim të policëve.

Pas vrasjes gjithçka u zhvillua shumë shpejt dhe situata doli jashtë kontrollit me ç’rast protesuesit lënduan 30 policë duke përfshirë nji police të cilës ia theu dorën nji makinë.

Walter Wallace Jr. kishte vuajtur nga BiPolariteti dhe në momentin kur po i drejtohej policëve po mbante nji thikë në dorë.

Pas vrasjes së tij qyteti është duke u demoluar nga protestuesit të cilët po thyejn e po plaçkisin dyqanet gjithandej.

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments