Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Joe Biden: Nuk je Zezak nëse ende ke dyshime të Votosh për...

Joe Biden: Nuk je Zezak nëse ende ke dyshime të Votosh për Mua apo për Trump (video)

23 Maj 2020

Joe Biden Kandidati Demokrat për President të Amerikës në zgjedhjet e Nëntorit 2020 tha diçka të padëgjuar deri tani nga një kandidat për President. Ky mbase mund të jet Spin-i vitit deri tani që e kthen vëmendjën në një drejtim tjetër duke marr parasysh që Joe Biden ishte para valës së sulmeve nga Republikanët për aferën e pretenduar apo ngacmimet seksuale ndaj Tara Reade.

Ai në emisionin “The Breakfast Club” gjate intervistes 18 minutëshe, me saktësisht në minutën e 17’ e 25” sekonda gjatë bisedës me Charlamagne tha God autorin e emisionit tha:

“Nuk jeni zezak Nëse nuk e keni kuptuar a duhet të jeni për mua ose për Trump”

Joe Biden “If you have a problem figuring out whether you’re for me or Trump, then you ain’t black.” 

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments