Tuesday, December 1, 2020
Home KRYESORE Jazz klubet parajsore në 200+ Fotografi

Jazz klubet parajsore në 200+ Fotografi

Historiani i Muzikës Jeff Gold në Librin SITTIN’ IN të sapo botuar tregon historinë shumë pak të njohur për klubet e Jazz muzikës të Amerikës së viteve 1940-ta & 1950-ta.

Në intervistat ekskluzive, muzikantët e famshëm të kohës si Sonny Rollins dhe Quincy Jones dhe historiani i shquar i Jazz Dan Morgenstern tregojnë rrëfime të vërteta të cilat i kishin përjetuar nëpër klubet parajsore siç i quanin klubet e Jazz-it të asaj kohe.

Libri përmbanë histori me përshkrime të veçanta në më shumë se 200 fotografi dhe ilustrime të rralla e të selektuara me kujdes nga Jeff Gold.

Libri kushton $39.99 dollar dhe mund ta porositni nga web faqja e librit këtu: https://sittinin.com/

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments