Wednesday, March 3, 2021
Home KRYESORE Isa Mustafa jep dorëheqje

Isa Mustafa jep dorëheqje

Një ditë pas is zultatit të zgjedhjeve dhe disfatës së thellë që pësoipartia e tij LDK, Isa Mustafa dhe kryesia e LDK-së dhanë dorëheqje për ti hapur rrugē zgjedhjes së Kryetarit të ri mbrenda 60 ditëve.

Ai ishte befasuar me disfatën dhe mori përgjegjsinë me qëllim të shpëtimit të LDK nga shpartallimii mëtutjeshëm.

Most Popular

Recent Comments