Friday, February 26, 2021
Home Tech iPhone 12

iPhone 12

iPhone ka lansuar 4 telefona te ri, iPhone 12 Mini, Pro, Max & Max Pro.

Zbulet e reja tek verzioni me i shtrenjët janë si duket i janë dedikuar botës së fotografisë dhe videos. Është hera e pare që një telefon të ketë mundësi xhirimi HDR.

Most Popular

Recent Comments