Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE IKSHPK: 5 mijë teste për COVID-19

IKSHPK: 5 mijë teste për COVID-19

Në IKSHPK u pranuan 5 mijë teste për COVID-19 nga UNDP-ja dhe Luksemburgu

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë së bashku me Qeverinë e Dukatës së Madhe të Luksemburgut 

dorëzuan sot ngarkesën e dytë të furnizimeve shëndetësore të përbërë nga 5,000 komplete testesh ekstraktimi, Ministrisë së Shëndetësisë për Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike në Kosovë (IKShPK).

Në pranimin e këtij donacioni në IKSHPK, ishin të pranishëm Dr. Arben Vitia-Ministër i Shëndetësise dhe Maria Suokko, Përfaqësuese e Përhershme e UNDP-së dhe nikoqirët Drejtori ekzekutiv i IKSHPK-së, Prof. Dr. Naser Ramadani dhe Drejtori i Departamentit të Mikrobiologjisë Dr Xhevat Jakupi.

Ky donacion vjen si pjesë e një marrëveshje të arritur midis Qeverisë së Dukatës së Madhe të Luksemburgut dhe UNDP-së për ofrimin e mbështetjes së menjëhershme për Kosovën për të luftuar COVID-19.

5 mijë teste për COVID-19 nga UNDP-ja dhe Luksemburgu

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments