Tuesday, December 1, 2020
Home KRYESORE Hummer me Rrymë

Hummer me Rrymë

Tregut të qerreve me rrymë iu shtua edhe Hummer EV. Prodhuesi i Hummer, kompania GMC kishte munguar në treg tani e 10 vite me modele të reja të brendit Hummer.

Kjo kohë ishte mjaftueshme për GMC të dal në treg me Hummer me Rryme i cili përveç pamjes së bukur dhe me panela elektronikë tani do të terheq më shumë adhurues, sidomos nga ata të cilët ankoheshin se Hummer shpenzonte shumë karburante dhe ishte ndër ndotësit më të medhenjë të ambientit.

Një ndër karakteristilat e Hummer EV është edhe largësia prej 563km (350milje) sa mund të udhëtoni me një mbushje e cila tejkalon edhe Qerret tjera me Rrymë.

Gjithçka në detaje rreth Hummer EV mund ti gjeni në videon në vijim:

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments