Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Heiko Maas: Jam Europë kur s’ka kufij mes nesh

Heiko Maas: Jam Europë kur s’ka kufij mes nesh

14 Qershor 2020

Heiko Maas në 35 vjetorin e Marrëveshjes Schengen, Ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë në cicërimen e tij tha se Ai do të ndjehej Europian ditën kur nuk do të këtë më kufij mes shteteve Europiane.

Marrëveshja schengen

Më tutje ai shtoi: Për mua, Evropa është Evropë vetëm nëse kufijtë midis vendeve tona janë të hapur. Kur u nënshkrua marrëveshja e #Schengen 35 vjet më parë, ne hodhëm një hap gjigant përpara në një kontinent në të cilin kishin mbizotëruar luftërat me shekuj.

Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments