Friday, October 30, 2020
Home KRYESORE Grenell me Thaçin e Vucic në Shtëpinë e Bardhë Diskutime për Dialogun

Grenell me Thaçin e Vucic në Shtëpinë e Bardhë Diskutime për Dialogun

Lajm i madh! Kam marrë pajtimin nga qeveritë e Kosovës dhe të Serbisë për të ndaluar përkohësisht fushatën e mosnjohjes dhe perpjekjet e anëtarësimit në organizata ndërkombëtar në mënyrë që të takohemi në Uashington DC në Shtëpinë e Bardhë me 27 Qershor për Diskutime për Dialogun.

Call: +38349676773

Most Popular

5 Libra Falas nga JusufBuxhovi.com

Jusuf Buxhovi, Shkrimtari ynë i famshëm dhe njëri ndër historianët më kredibil i të gjitha kohërave botoi në web faqen e tij...

Avni Mula 04.01.1928 – 29.10.2020

Shuhet në moshën 92 vjeçare Gjigandi i muzikë shqipe AVNI MULA. I lindur më 4 janar të vitit 1928...

Qeveria miratoi Projektligjin për ndarjet buxhetore për v. 2021

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, ka mbajtur sot mbledhjen e  të rregullt, të 38-tën me radhë,...

Dialog n’mes të një Trump-isti dhe Biden-isti shqiptar

Avni AbaziNew York FB Ndaleshim para ekranit duke degjuar politikanët dhe mundoheshim me...

Recent Comments