Tuesday, December 1, 2020
Home KRYESORE Fox ndërpret cirkusin e Trump

Fox ndërpret cirkusin e Trump

Fox News për herë të parë ia nderpret fjalën zëdhënëses Kayleigh McEnany për deklarata pa prova.

Neil Cavuto Gazetari i Fox News u shkëput nga një konferencë shtypi e mbajtur nga Sekretarja për shtyp e Shtëpisë së Bardhë Kayleigh McEnany të hënën mbasdite.

Nikoqiri Neil Cavuto nderpreu emisionin duke shpjeguar se ajo nuk kishte prova për ta mbështetur atë “akuzë shpërthyese” në lidhje me mashtrimet zgjedhore.

Kayleigh McEnany pretendoi pa prova se demokratët po fitonin me mashtrime dhe se sipas saj votimi është i paligjshëm.

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments