Tuesday, January 19, 2021
Home KRYESORE Fjalimi i Vjosa Osmani

Fjalimi i Vjosa Osmani

Fjalimi im në inaugurimin e sheshit dhe shtatores së heroit tē Kosoves, Kolonel Ahmet Krasniqi

Fjalimi im në inaugurimin e sheshit dhe shtatores së heroit të Kosovës, Kolonel Ahmet Krasniqi

Posted by Vjosa R. Osmani on Monday, September 21, 2020

Most Popular

Recent Comments