Friday, January 22, 2021
Home Lifestyle EU EU dhe Administrata profesionale e Kosovës

EU dhe Administrata profesionale e Kosovës

Tomáš Szunyog Ambasador i EU-së në Kosovë krenar në ditën e pranim-dorëzimit të aktit të punësimit për bursistēt e rinj të Kosovës të cilët pas studimeve në EU kthehen për të punuar në Administratën e Kosovës.

Kryeministri i Kosovës mori pjesë në këtë ceremoni modeste.

Most Popular

Recent Comments