Thursday, January 21, 2021
Home Trende Kombëtare Diaspora Voto me Postë Mitrovicë-Podujevë

Diaspora Voto me Postë Mitrovicë-Podujevë

Nëse jetoni në Diasporë dhe dëshironi të jeni pjesë e ndryshimit në zgjedhjet në Podujevë dhe Mitrovicën Veriore, regjistrohuni sa më parë.

Në vegzën më lartë regjistrohuni për të Votuar në këto zgjedhje dhe bëhu pjesë e ndryshimeve në komunën tuaj.

Most Popular

Recent Comments