Tuesday, December 1, 2020
Home KRYESORE David Philips nxit Shqiptarët e Amerikës të Votojnë për Joe Biden

David Philips nxit Shqiptarët e Amerikës të Votojnë për Joe Biden

David Philips: Amerika nuk ka mik më të madh në botë se Shqiptarët.

Në videon 3 minutëshe David Philips mik i Shqiptarëve nxit diasporën në Amerikë ta votojnë Joe Biden për President.

Ai ndër të tjera thekson se marrëveshja e 4 Shtatorit me Presidentin Trump në Shtëpinë e Bardhë ishte e dëmshme për Kosovën dhe se shpërfaqi se Amerika po i hedh Hi Syve Shqiptarëve ndërsa Sërbisë i bëri koncesione të cilat e nxjerrin Sërbinë si fitimtare e cila do të përfitoj daljen në det dhe zhvillim ekonomik ndërsa Shqiptarët nuk fituan asgjë nga kjo marrëveshje.

Më tutje ai tha se Nuk njeh asnjë Shqiptar që do ta dëshironte ndarjen e Kosovës siç planifikon Serbia ta bëj prandaj duhet votuar Joe Biden që ta kemi një mik të Shqiptarëve në Shtëpinë e Bardhë.

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments