Friday, October 30, 2020
Home KRYESORE David L. Phillips sulmon ashpër të Dërguarin e Trump Richard Grenell

David L. Phillips sulmon ashpër të Dërguarin e Trump Richard Grenell

David L.Phillips drejtori i institutit për ndërtimin e paqes dhe të drejtat e njeriut me bazë në Columbia University në New York i referohet të dërguarit të Presidentit Trump për Kosovë duke e quajtur Katastrofal.

z.Phillips shton se Richard Grenell së pari shtyu përpara iden e ndarjes së Kosovës, të cilën kosovarët e refuzuan. Pastaj ai provoi një samit midis Thaçit dhe Vuçiqit, i cili gjithashtu dështoi.

Tani, i turpëruar nga dështimet e tij, ai po përpiqet të shpagojë veten duke mbledhur para për fushatën e Trump nga shqiptarët amerikanë. Çfarë paturpësi përfundon z.Phillips duke sugjeruar se Kosova meriton një administratë Amerikane që me të vërtetë kujdeset për Shqiptarët.

Call: +38349676773

Most Popular

5 Libra Falas nga JusufBuxhovi.com

Jusuf Buxhovi, Shkrimtari ynë i famshëm dhe njëri ndër historianët më kredibil i të gjitha kohërave botoi në web faqen e tij...

Avni Mula 04.01.1928 – 29.10.2020

Shuhet në moshën 92 vjeçare Gjigandi i muzikë shqipe AVNI MULA. I lindur më 4 janar të vitit 1928...

Qeveria miratoi Projektligjin për ndarjet buxhetore për v. 2021

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, ka mbajtur sot mbledhjen e  të rregullt, të 38-tën me radhë,...

Dialog n’mes të një Trump-isti dhe Biden-isti shqiptar

Avni AbaziNew York FB Ndaleshim para ekranit duke degjuar politikanët dhe mundoheshim me...

Recent Comments