Friday, February 26, 2021
Home Tech

Tech

Deklarata e doktipit dhe titulli

Deklarata e doktipit dhe titulli Këtu do të bëjmë një insert me shumë zhargon teknik. Nuk është e nevojshme tani që ju me të vërtetë...

HTML-Faqja IME

Faqja ime e parë HTML Çfarë është html? HTML (anglisht: Hypertext Markup Language) është një gjuhë me të cilën mund të shkruani faqen tuaj. Si çdo gjuhë, HTML...

8 Redaktuesit HTML

8 Redaktuesit HTML më të mirë të tekstit(HTML) për të shpejtuar rrjedhën tuaj të punës. Një redaktues teksti mund të tingëllojë i mërzitshëm për disa,...

Faqet e internetit

Shkruan Shkelzen MYFTARI nga www.mifmedia.com Si t'i Krijoni faqet e Internetit - (për fillestarë). Bazat Elementare për tu shfaqur në internet. Terma të rëndësishëm në internet! Siç dihet,...

Biskotat (Cookies)

Biskotat (Cookies) Cookies janë kujtime të vogla të të dhënave që një faqe në internet mund të përdorë për të ruajtur informacione në hard diskun...

Google Analytics ne Akcion

Njohuri për Google Analytics ne Akcion dhe Përdorim  Ofruesit e mjeteve të analizës në internet dëshirojnë të krijojnë përshtypjen se produktet e tyre janë përshtatur...

Dimensionet dhe Metricat

Dimensionet dhe Metricat Të gjitha raportet në Google Analytics përbëhen kryesisht nga dimensionet dhe metricat. Të dy kategoritë mund të gjenden gjithashtu në raportet dhe...

Ndërtimi i një llogarie ne Google Analytics

Ndërtimi i një llogarie ne Google Analytics Hyrje në Analytics Për të mbledhur të dhëna themelore nga një faqe në internet:   Hyni në llogarinë tuaj të...

Sistemi i analizës në internet analitika google

Sistemi i analizës në internet Google Analytics Google Analytics ka kaluar një proces të gjatë zhvillimi. Në 2005 kompania amerikane Urchin Corp bleu një mjet...

Akuzohet AMAZON për anshmëri ndaj djathtistëve

Platforma PARLER, platformë kjo mediale sociale e cila favorizon të djathtën ekstreme, padit gjigantin teknologjik Amazon, duke thënë se vendimi i Amazon për ta...

Twitter Bllokon 70000 Llogari Konspirative

Duke u bazuar në përmbajtjen e 70mijë llogarive të cilat promovojnë teori konspirative dhe janë në nji menyrë të lidhura me QAnon, kompania e...

Google Analytics

Çfarë është Google Analytics? Google Analytics është një mjet gjurmimi nga kompania amerikane Google që analizon trafikun e faqeve të internetit. Shërbimi shqyrton, ndër të tjera,...
- Advertisment -

Most Read