Friday, February 26, 2021

Shkelzen Myftari

17 POSTS0 COMMENTS
http://mifmedia.com
Shkelzen MYFTARI është Specialist i Teknologjisë i cili jeton dhe vepron në Gjermani

Google Analytics ne Akcion

Njohuri për Google Analytics ne Akcion dhe Përdorim  Ofruesit e mjeteve të analizës në internet dëshirojnë të krijojnë përshtypjen se produktet e tyre janë përshtatur...

Dimensionet dhe Metricat

Dimensionet dhe Metricat Të gjitha raportet në Google Analytics përbëhen kryesisht nga dimensionet dhe metricat. Të dy kategoritë mund të gjenden gjithashtu në raportet dhe...

Ndërtimi i një llogarie ne Google Analytics

Ndërtimi i një llogarie ne Google Analytics Hyrje në Analytics Për të mbledhur të dhëna themelore nga një faqe në internet:   Hyni në llogarinë tuaj të...

Sistemi i analizës në internet analitika google

Sistemi i analizës në internet Google Analytics Google Analytics ka kaluar një proces të gjatë zhvillimi. Në 2005 kompania amerikane Urchin Corp bleu një mjet...

Google Analytics

Çfarë është Google Analytics? Google Analytics është një mjet gjurmimi nga kompania amerikane Google që analizon trafikun e faqeve të internetit. Shërbimi shqyrton, ndër të tjera,...

Konceptet SEO

Shkelzen MYFTARITech Specialist www.MifMedia.com Udhërrëfyesi për optimizimin e webfaqeve tuaja të kërkimit # Para fillimit të optimizimit aktual, duhet të planifikoni fushatën tuaj në detaje. SEO kërkon...

Ranking ose Renditja si të bëhet më Mirë për biznesin tuaj!

çfarë do të thotë Ranking/renditje? Shkelzen MYFTARITech Specialist MiFMEDIA.com - Renditaja dhe Pozicionimi i një faqe në internet në një rezultat kërkimi në webfaqet e kërkimit. Definimi: Termi...

TOP AUTHORS

- Advertisment -

Most Read