Tuesday, December 1, 2020
Home KRYESORE Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat tona të përbashkëta të drejtësisë, lirisë, vetëvendosjes dhe të mundësive të njejta për të gjithë të cilat vlera paraqesinë një aleancë të përkushtuar ndaj njeri tjetrit në mes popujve tanë dhe diasporës Shqiptare në SHBA.

Animi nga njëra anë i z.Kurti në këtë rast për Joe Biden mund të ngjallë pakënaqësi tek Shqiptarët që janë përkrahës të Presidentit Trump por edhe në rast se fiton një mandat të dytë Presidenti Trump mund ti hakmerret Vetëvendosjes por edhe popullin Shqiptar në Kosovë.

Meqense gjasat janë të mëdha që Biden të fitoj garën e 3 Nëntorit 2020 për President të Amerikës, thirrja e z.Kurti mund të jetë gjest shumë i menqur dhe ta afroj Kosoven edhe më shumë me Amerikën.

Sidoqëtëjetë, veprimi i z.Kurti është i guximshëm në vetvete dhe duhet pritur rezultatin e zgjedhjeve për ta parë se a ka qenë i drejt apo jo.

Ndiqeni thirrjen e z.Kurti këtu:

https://www.facebook.com/watch/?v=280698453047663

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments