Tuesday, December 1, 2020
Home KRYESORE 5 Libra Falas nga JusufBuxhovi.com

5 Libra Falas nga JusufBuxhovi.com

Jusuf Buxhovi, Shkrimtari ynë i famshëm dhe njëri ndër historianët më kredibil i të gjitha kohërave botoi në web faqen e tij 5 libra falas për dashamirët e librit dhe lexuesit e devotshëm të veprave të tija.

5 Librat mund ti shkarkoni nga vegzat në vijim:

Dosier B (Dosja B) në anglish

Kodi i dashurisë

Kujtimet e Zonjës Von Braun

Shënimet e Gjon Nikollë Kazazit

Vdekjet e kolonelit

Për më të rejat dhe më shumë rreth veprimtarisë së tij mund ta përcjellni edhe në facebook:

https://www.facebook.com/JusufBuxhovi/

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments